Elukoita ajaessani huomasin Lulussa jotain erilaista. En osaa selittää, mutta se pisti silmään heti . Ajoin Lulunkin sitten lypsypuolelle. Heppu oli messissä tänään. Oli karsinoiden tyhjennystä ohjelmassa.

Aloittelin lypsyt ja sanoin anopille Lulusta. Hän oli tehnyt ihan saman huomion. Päätimme pitää Lulun yöt karsinassa. Päivät juoskoot muiden seassa.

Viiru saatiin tankkiin. Yhdisteen maitonäyte oli vielä ihan sininen ja Venakosta ei vielä voi tehdä testiä. Viirun poljettu vedin menee umpeen. Se oli jo ihan hyvä, kunnes hemmetin elukka polki sen uudelleen  ja solutesti veti vetimen näytteen hyytelöksi. Alustavasti lypsetään vedintä kerran päivässä erilleen. 

Sussu telläsi toisesta takasestaan, siitä hoidetusta sellaista röppöä kesken lypsyn, ettei se mennyt koneesta läpi!! Ja alkusuihkeissa ei mitään. Prkl! Kesken otettiin kone pois. Kaikki maito laskettiin pöntöstä vasikoille ja tyhjennettiin kunnolla ärhäkkä vedin. Se kone jäi pois lypsykäytöstä. Riviä venkslaamalla lypsettiin loppuelukat. Sussu ei ollut kuumetta, joten sekin vedin mennee umpeen. Pöpö lienee jäänyt muhimaan neljännekseen ja nyt hyökkäsi. Ottaa päähän, sillä Sussu antaa aika melkoisen määrän maitoa.