Nyt sitten voin paljastaa, miksi on kierrelty kuin pienet eläimet kaupoilla viimeajat.  On väännelty ja käännelty ja tarjouksia pyydelty. Tänään lopultakin asia ratkaistiin. Kävimme kahdessa paikassa vielä hiomassa papereita ja laittelemassa hinnat kohdilleen. Ensimmäisessä paikassa myyjä ei suostunut laskemaan siinä  lopullista hintaa, kertoili vain kiireistään. No, eipä väkisillä. Lupaili palata asiaan vasta viikon päästä.

Toisessa paikassa suunnitelmat hiottiin viimeiseen pilkkuun ja hintakin passasi.  Jotta kevättalvella meille tulee, ei minulle tulee uusi keittiö!!! Keittiön toimittaa Keittiötukku. Palvelu oli erinomaista ja valikoimasta löytyi helposti mieluiset ja hinta oli ok, koneineen.  Ja pitää sanoa, että kyllä oli aikakin. Keittiö näetsen piti tulla jo 2004, mutta tulikin viljankuivuri.

Otan sitten kuvan, ennen remonttia ja sen jälkeen. Ehkä tekovaiheistakin...

Uusia koneita tulee induktio-liesi, liesituuletin ja uuni.

Olen iloinen, kuin iso hevonen!!! *aaltoja aaltoja aaltoja*

Monesta paikasta kyseltiin tarjouksia ja piirrätettiin kuvia. Kelkasta putosivat niin K-Rauta = kallein, Parma keittiöt = myyjän ylimielinen käytös, Puustelli = lakkasivat ottamasta yhteyttä ??? , paikallinen rautakauppa = kallis, ja tuo "paikallinen" kalustevalmistaja = myyjää ei tainnut kiinnostaa.

Meillä ei nimittäin ole mikään standarikokoinen keittiö, meille tulee normaalia enempi kaappeja ja laatikoita. Seinälläkin on mittaa!! Ja huonekorkeus huitelee melki kolmessa metrissä. Että silleen.