Aamusta vein Napun kerhoon. Lähdin siitä sitten ajelemaan eteenpäin, lähimpään. Ensin hain matkahuollosta paketin ja sitten päätin mennä leipomon kahvila-myymälään aamukahville. Tuota paikkaa voi sanoa, että hinta- ja laatusuhde täsmää. Ostin muovipussillisen eilen leivottuja sekaleipiä, pussillisen munkkeja 10 kpl, cappuccinon, juustosarven ja voipullan ja koko lysti maksoi alle 10 euroa!

Nautittuani kiireettömästä rauhasta ja omasta seurastani, ajoin asiamiespostiin. Kolme joulupakettia lähti matkalleen. Sitten siirryin ihanaan koru- ja lahjatavara putiikkiin. Siellä on aivan ihania juttuja. Ostin eräälle ystävälleni sieltä kaksi lahjaa, itselleni ripustettavan kynttilälyhdyn, juuri millaista olin hakenut jo kotvasen aikaa ja nomination rannekkeeseeni Gerru-palan.

Ja kotiin.

Kotona sitten päätimme vielä lähteä suurempaan cityyn ihan kahdelleen, kun Nalle tulisi koulusta. Mersulla karautimme tiehemme.

Iltapäivä surahtikin sukkelasti erinäisiä liikkeitä kierrellen. Agrimarketista ostin itselleni ja Mökölle ratsastusrukkaset. Viimekerralla käpälät olivat koetuksella.

Lopuksi palkitsimme itsemme menemällä syömään. Ja nokka kotia kohti.