Tai minä mitään ajanu. Istusin vaan persaus homeessa keskirivissä ja torkahtelin. Perjantaiaamuna startattiin yhdeksän korvilla ja käännettin auton nokka kohti länttä. Jalasjärvelle oli tarkoitus joutua, vieläpä virka-aikaan. 

Ja sinnehän ehdittiin, vaikka lunta pöllysi joka suunnasta ja edessä tupeksi milloin mitäkin ajoneuvoa, mutta tämä oli kaikkein huippu. Se mateli edessä ja ohi ei päässyt, koska tyyppi ajoi keskellä tietä!!

Tie ei ollut edes huonossa kunnossa. Tyypillä ei ollut aikomustakaan laskea ohi!! Törkeä ihminen!!

Napattiin paikallisen maatalouskaupan myyjä kyytiin ja ajettiin tilalle. Menivät katsomaan täyttöpöytää. ( Googlettakaa, ellette tiedä mikä se on.) Minä istuin autossa ja täyttelin sudokuita. Ei innostanut palella jossain rehuvarastossa viisaan näköisenä...

Vietiin sitten myyjä takaisin ja ajettiin paikalliselle abc:lle syömään. Pysähdyttiin matkalla vielä Juustoportilla ja sitten ajettiin Hepun kummitädin luo. Siellä meitä odotti kolme karvaturria:

pikkukoira

ja Kossu. Kossu eestä, takaa ja makaa...

Taidettiin pisimpään hölistä, kun kaikki muut taipuivat nukkumaan. Eipä tosin olla nähty livenä ku viimeks... toista vuotta sitten.