Laivalla asetuttiin ensin "taloksi".  Sitten illalliselle, koskapa se oli varattu. Seisovasta pöydästä kaiken maailman herkut, mitä ihmismieli kuvitella saattaa. Syötyämme lähdimme hyttiimme sulattelemaan ja vaihtamaan vaatteet ravintelia varten.

Tanssiravintolassa esiintyi ensiksi risteilyisäntä: Heikki Hilander. Hän oli kerrassaan mainio. Ja orkesterina illalla soitti Finlanders. Kansaa oli kuin pipoa, eikä tanssimista voinut kuvailla tanssimiseksi, vaan jalkojen siirtelyksi virran mukana. Toki siellä oli myös niitä pareja, jotka kuvittelivat siellä olevansa yksinään. Heiluivat kuin tuulimyllyt, varomatta yhtään toisia.

Vanhat ei jaksaneet siellä olla tappiin asti, vaan ihan kiltisti ajoissa vääntäydyimme hyttiimme. Lueskelemaan ja pällistelemään telkkaria. Kumpaakaan ei juuri jaksa / ehdi tehdä kotona. Uni voitti ja uusi päivä jo koitti.

Aamiaisella katselimme ohi lipuvia maisemia. Lähinnä Ruåtsin maan saaristoa. Joka nyppylällä paistatti päivää kartano. Tämäkin pienimmästä päästä:

ei olla nuapurimuassa köyhiä ja kippeitä.

Tässä maistiaisiksi muutama kuva aamulta:

Ahvenanmaalla piipahdettiin:

Sieltä lähdettyämme meillä oli häntäkärpänen:

Koska minua ei kiinnostanut mitkään seminaarit yms. hörönlöröt ,vietin päiväni shoppaillen lounaaseen asti. Lounasta kuvaamaan eivät riitä mitkään ylistyssanat.

Otin matkan aikana kuvia mm. joutsenista ja tallentuipa utuinen kuva merikotkastakin. Ne tuolla Kameran Takana riekkuvat...