Kyllähän se vaan on niin, että täällä nettimaailmassakin on käyttäytymissäännöt. Jokainen aikuinen ihminen on vastuussa esivallalle sanomisisitaan ja tekemisistään.

Myöskin jokaisella ihmisellä tulee olla edes alkeelliset käytöstavat. Kenestäkään ei ole pakko tykätä, mutta käyttäytyä pitää osata. Ketään ei voi myös mennä haukkumaan, edes anonyymisti. Sillä kunnianloukkaus on rikos. Ja häiriköinti netissä toisten sivullakin on muuten taidettu jo oikeudessa puida. Siitä saa sakkoja ainakin.

Jumala kehoittaa ihmisiä rakastamaan lähimmäisiään, mutta tässä tapauksessa minä pystyn ainoastaan tykkäämään. Siis niinkuin influenssasta voi tykätä.

Hän myöskin kehoittaa antamaan anteeksi heille, jotka ovat meitä vastaan rikkoneet. Minusta on viime päivinä alkanut tuntua siltä, että meidän naapurit on muuten aika miellyttävää väkeä -loppujenlopuksi.

Kai sitten toisilla on niin paha olla, että heidän täytyy purkaa pahaolonsa ihan keheen vaan.

Tästä lähtien siis KAIKKI kommentit menevät hyväksyttäväksi. Siivoan pois kaikki epäasialliset kannanotot, ne eivät tule koskaan julkisesti näkyville.

Mun blogissani eivät vieraat huutele.

Tässä samalla haluan kiittää teitä rakkaat lukijani, miten upeasti olette minua tukeneet. KIITOS kaikille! Olette täyttä kultaa!!