Ylikypsä kypsyy navetan takana. Eilen iltatöillä vedettiin se navetasta ulos. Ei passaa pitää takaovia auki tai saadaan nuuskutella pilaantuvan elukan sulotuoksuja. Tällä kelillä (+30) paistuu nopsaan elikko kuin elikko.

Tykkään sitte simona tuosta Ufon ja Tutin lypsystä. Vedin kerrallaan, koska kone ei mahdu alle. Kumpaakaan ei kyllä siemennetä enää tai minä menen lakkoon!

Viirun sain eilen tankkiin. Ei onneksi takanen enää samalla tavalla soluttanut, eritystarkkailussa silti.

Yllätyksen etuvedin herkes eilen aamulla röpöksi. Onhan se oireillut ennenmminkin, mutta selvinnyt. Nyt ei. Eilen aamulla piti ripustaa kärsäpihteihin ja lypsää vasta sitten etunen. Samaan syssyyn annoin sille sitten ketovet:ä. Vedin tyhjentyi ihan luttanaksi ja illalla sai lypsää jo ilman nenäkoristeita.   Ämmä jäi kiinni takasestaan. Että voi perse! Aina helteellä alkaavat temppuilemaan.

Niin ja ilouutinen kaiken soluttamisen keskellä. RITVA, vakkarilukijani on luvannut ostaa IKU TURSON, tuon Venlan tämänvuotisen vasikan. Iku-poika pääsee haaremin valtiaaksi. Voiko kukaan enää parempaa kohtaloa sonnilleen toivoa?

Pääsee poika  kissanpäiville.

Päivystävä kävi tuossa taas tutkimassa Essun. Laittoi uuden käynnistyksen ja antoi uuden kipupiikin. Käännettiin hieho oikeinpäin ja tyrkättiin vedet ja eväät kuonon alle.