Ammun lypsin viimeisessä erässä, sattumalta. Se kun ei nyt pidä ollenkaan kiirettä lypsylle tulossa. Laskin elukat sitten pois, kun tankkiin oli kaikki menneet. Ammu seisoi toisena ja oli sujauttanut etujalkansa seinän ja putken väliin. Jee!

Ei auttanut kuin laskea ensin Ufo pois. Sitten avasin takaportin ja pakitin Yllätyksen ja Vikkelän portin taa. SItten sai Ählämi lähdöt. Sitten ajoin Ammua taaksepäin ja se älysi nostaa koipensa pois nalkista.

Päästyään asemalta, Ammu kajautti 15 kertaa Ammuu-muu-muu. Huusin vaan perään, että: " Olipa surkeeta! Pystyt kyllä parempaankin!!"

 

Ja Jutalle tiedoksi: mitä siihen Ammun huikeaan maitomäärään tulee, teki sairastuminen tepposet maitomäärälle. Maitomäärä romahti todella alas. Nyt Ammu on kaksinkertaistanut maitomäärän aamulla. Mutta ei se vielä päätä huimaamaan pääse.

Tarkoituksella kiirehdittiin lypsyä aamulla. Veimme anopin kanssa pikkuväen  Mikkelinpäivän enkelimessuun. Aika hyvin meni. Mitä nyt Hatti oli melkein vetää melonit nenään ja alkaa raivota.