Ensimmäinen työpäivä sitten sairasloman. Saikku venähtikin sitten kaksiviikkoiseksi. Kun vetäisin haalarit niskaan ja olin kumppareita nakkaamassa koipiin, huomasin että hämähämähäkki oli kutonut verkon kumpparin pohjaan ja itse kahdeksan jalka päivysti siellä verkossa. Kun nostin kumppareitani, häkkinen tipahti kyydistä. Se tallusteli vihaisen näköisenä lattialla, ikäänkuin olisi huutanut että: " Koti takaisin ja äkkiä!!" Mutta minä kurja en kuunnellut. Sinne se jäi käpyttelemään.

Lääkekyttyröitä on nyt Äpyli  ja Aromi. Emalista tehtiin testi päivällä ja tankkiin vaan. Ufoa, Älliä ja ainakin Vikkelää pitää katsella hieman kovemmalla seulalla. Alohalta menee toinen etunen umpeen, se yhtämielisesti päätettiin tänä aamuna.

Kakkaroita. Äpylin Icecream:

Öljyn Itkuiikka:

Ammu, kelen ja tanan on alkanut taas potkia!! Kylläpä kone lensikin kaarella. Oitis paikalla hirtin koiven kiinni! Himputin elikko. Oppinut huonoille tavoille.

Ja harras toive olisi seuraaville vieraslomittajille, koittakaa hajottaa vähän vähemmän paikkoja ensikerralla kiitos. Nimittäin JOS ovi ei mene kiinni, KANNATTAISIKOHAN ensiksi KATSOA onko jotain kenties välissä, eikä väkisin runnoa. Nyt rehuvarastoon vievä ovi reuhottaa saranoiltaan mieten sattuu. Sillä lomittajien hölmöntölväykset maksaa yrittäjä. Että kalliiksi tulee.. Mikä aivottomuus aamulla otti päähän ekana? Essu oli ollut pesussa ja essun nauhat tuppaavat menemään pesukoneessa sekaisin. Mutta joku järjenvalo ei ollut viitsinyt selvittää naruja, vaan oli LEIKANNUT narut saksilla irti. Hyvä kun essun saa enää kiinni. Ihmettelin kun en meinannut saada essua kiinni, enkä minä mikään norsu ole. Katsoin sitten lähemmin, niin saksilla oli leikelty. Olis jättänyt sitten ennemmin vaikka selvittämättä.

Ensimmäiset kantturat kun olivat lypsyssä, otin ja pesin oman puoleni mittasäiliöt ihan ensiksi ja sitten riehuin harjan kanssa jynssäten sieltä ja täältä.

Alkuviikosta poiki Yöuni, tietenkin sonnin. Isänä Asmo Ullimulli AAA 44033:

Eilen murjaisi vasikkansa tiskiin Aronia:

Isänä vasikalla Dansire Titanic Teis FFF95446:

Vaikka kaveri onkin lehmävasikka, se ei silti muuta mielipidettäni Dansiren sonneista:

Iltatöille poiki Apila. Sontakäytävälle. Apilan vasikan isänä R Flush A 45824, lehmävasikka:

Ipana imaisi pullollisen maitoa pienellä houkuttamisella: