Eilen iltayöllä vasikka sitten pötkötti karsinassa. Lehmävasikka sieltä sitten tuli, isänä VH Toftegård Shottle S F 95595.

Emästä ei irronnut, kuin lirut lapselleen. Ja jalka piti tietenkin panna kiinni, kun koipi alkoi viuhumaan heti suihkeiden otossa. Elukka riehui ja lopulta sukelsi vatsalleen.  Kiva, kiva..

Iltatöillä Enkeli oli viimeisenä lypsyssä ja viimeiselle paikalle tietenkin sen nappasin. Tällä kertaa tuikkasin hormoonia ja annoin vaikuttaa. Kokeilin ensin ilman sitomista. Heti kun olisi pitänyt ne suihkeet ottaa, alkoi tanssaaminen. Viisas laittoi jalan kiinni. Kaikki hyvin, kunnes sain koneen paikoilleen. Alkoi hillitön riehuminen, kone lenteli kaaressa monta kertaa. Sitten elukka toisti aamullisen ja sukelsi mahalleen. Koska makasi kyljeellään ja tissit oli mukavasti tarjolla päätin jatkaa lypsämistä siinä. Ja voi vitalis, miten oli helppoa. Piti ihan kuva ottaa, että sai tämänkin älyttömyyden ikuistettua jälkipolville:

Sitten vaan vedinkastoa ja kunnollinen vetimien rasvaus ja voitelin vielä utareeseen yrttilinimenttiä med aloe vera. Laskin edessä seisoneet kävelemään ja huitaisin hiehon pystyyn. Sinne meni.. Mitenkähän päin aamulla lypsetään?