Aamutöistä en suostu sanomaan muuta kuin, jos kirjoittaisin tulisi niin monta kirosanaa peräkkäin ettei niitä lukisi edes kahdessa viikossa! Karsinassa jossa asusti EHU ja Akka oli tänä aamuna kaksi vasikkaa. Molemmat kuuluivat sille kenen perästä roikku roippeet. Eli Akan. Vasikat ovat R Facet:n Neiti A:

ja Herra B

Eli välitykseen menevät molemmat.

Herra -merkkinen joi paremmin, mutta kyllä Neitikin oman osansa kiskoi.

Iltatöillä aloin ajamaan porukoita lypsylle, niin huomasin että Enya -hieho alkaa poikia. Äkkiä Akka ulos karsinasta ja Enya perään. Se heti kävikin makuilleen ja synnytys alkoi. Laitoin tekstarin että hieho poikii!! Ja poijitus apu tulikin samantien. Vasikan kiskomisessa oli aivan #@£+$¤!&%:moinen työ!! Järkyttävän suuri kuollut sonni syntyi  loputtoman vääntämisen jälkeen. Isänä oli Dansire Ramos Röddin. Jota en tasan suosittele hieholle laitettavaksi täst ' edes.

Enkelin sain ensi kerran lypsettyä ilman hormoonia.

Esikko tuli hulluksi lypsyn jälkeen ja juoksi hullunlaukkaa ees taas käytävällä:

Hiehon lypsäminen oli oma operaationsa. Meinasi jo usko loppua ja itku päästä. Alle ilman koiven sitomista ei ollut asiaa ja koiven saaminen kiinni oli työn ja tuskan takana. Onneksi huomisen jälkeen on pari päivää vapaata. Muuten olisin varmaan kohta jo kuristanut jonkun!!!