Tänä aamuna kerkesin mielessäni kirota Napun kyytijärjestelyt kertaalleen alimpaan... Jos Napun kyyti lähtisi omasta tienhaarasta, niin mikäpä olisi ehtiessä vaikka navetassa olis mitä. Tämä aamu harmaannutti sitten loputkin karvat päästä!!

Otettiin eilen illalla Votiivi ja Ämpäri tunnutukseen. Nyt porukat alkoivat kiusaamaan Votiivia. Ahkeran ovat jo kurmuttaneet kyllääntymiseen asti. Votiivi tuli aseman kautta aamulla syömään, mutta nämä peruspaukapäät ahdistelivat sen juomanurkkaukseen ja työnsivät sen portin yli. Votiivi on vellihousu, eikä saa puolustetuksi itseään mitenkään. Vaikka ei ole mikään hiiri kooltaan.

Otin sitten sen uudelleen asemalle, omalle puolelleni etteivät alkaisi taas kiusaamaan. Alussa menikin hyvin. Mutta sitten se joutui ekapaikalle. Kukaan ei sitä työntänyt, mutta elukka meni polvilleen ja siitä perse pystyssä könnötti. Otin koneen Alohasta irti ja avasin portin. Mitä teki typerä elukka?? Se levahti täysin sammakoksi. Tuli kiire pakittaa koko remmi pois asemalta.

Narut molempiin kinttuihin ja onnistuin ennen apuvoimien tuloa yksin pyöräyttämään lehmän kyljelleen. Huh!

 SItten ähkämisen jälkeen saatiin elukka ylös ja pantiin toistaiseksi karsinaan rauhoittumaan. Tuli kiire. Kerkesin ottaa elukat uudelleen asemalle ja laittaa koneet.  Juoksujalkaa tuvalle ja nappulaa hoputtaen autolle. Auto upposi tiehen. Ja aikaa paloi. Kynsin koko tien painavalla autollani urille. Kaasu pohjassa taksinodotuspaikkaan. Just ja just ehdin. Nappu ei vilkuttanut taaskaan, meni vaan.

Siipu ja Ennätys jäi karsinaan odottamaan "olkipilliä" ja EHU taas lääkäriä. Saadaan pitkästä aikaa  punajalka lypsyyn.