Lomapäivä. Vitsi varmaan. surprise Olen juossut kuin eläin koko päivän!!! Näin kiirettä ei ole edes työpäivinä...

Aloitetaan alusta. Aamupäivällä join ensimmäisen kerran nurmen pihalta.  Odotin Ritvaa ja miestään tulevaksi hakemaan Juksun ja Iliaksen. Möyrin kasvimaallani. Katsahdin ihan jostain syystä tarhallepäin. Prinssi oli karannut! Se kettu oli keksinyt, miten avataan reitti tallin kautta ulos. Lähestyin ponia hissukseni ja matkalla nappasin tukon tuoretta matkaani. Tyrkkäsin hienät herralle suuhun ja nappasin samalla otsatukasta kiinni. Talutin karkulaisen tallin kautta tarhaan. Laitoin parrut paikoilleen. 

Nyt oli kiire rakentamaan tallin parioville "pönkälukitus". Etsin tarvittavat työkalut ja puutarpeet ja raahasin Hepun avulla kaiken tallille. Purin vanhat systeemit veke ja aloin suunnittelemaan uutta tilalle. Siinä ährätessäni Ritva miehineen jo tulikin. Ja kuinkas ollakaan, miehensä rakensi minun vain avustaessa kaiken valmiiksi. yes Hieno ihminen. Nyt sai kaiken  valmiiksi sujuvasti ja nopeasti. Rakensipa vielä pienet salvat esteeksi tarhasta talliin pääsylle. Prinssi tosin pää kallellaan seurasi, miten homma toimii. wink 

Ensin purettiin lammaslasti toiseen kuljetuskoppiin:


Bääkkelit eivät olisi halunneet mennä. Nappu seurasi iskän sylistä karvapalleroita. Ne mäkättivät mennessään. 

Sitten siirrettiin Juksu ja Ilias tilalle. Juksu meni ihan nätisti:


Ilias tarkastelee, mikä on homman nimi:


Mutta Iluliinilla ei ollut aikomustakaan siirtyä kuljetusvälineeseen:


"Mie en lähe mihinkään!!!"

 

Iliasta jää hirmuinen ikävä.crying Juksuun ei ehtinyt niin syvästi kiintyä. Kun en saa näitä ihania pitää...

Möin lampaiden ostajille terniä. Vanhempi rouva ilahtui ikihyviksi. yes

Kun kaikki olivat lähteneet omiin suuntiinsa, kävin pesaisemassa itseäni ja vaihtamassa vaatteet. Otin Napun matkaani ja ajettiin kaupunkiin. Vietiin ensiksi oksasilppuri ystävälle lainaan.
Matkalla kaupunkiin yksi venäjänrekisterissä olevaa autoa kuskannut tyyppi yritti tappaa meidät ja parit vastaantulijat. noangry Ihan idioottipaikassa ohi ja vastaan tuli lauma autoja. En voinut väistää minnekään. Soitin torvea torvelle ja puin nyrkkiä. Hullu mikä hullu!!! 

 Tarkoitus oli ostaa etupihan ruukkuihin kesäkukkia, mutta ainakin prisman kesäkukat näytti enemmän kuolleilta kuin eläviltä, joten en halunnut niitä.no Ajettiin sitten mummille. Käytin kahvittelemassa mummin luona ja lähdettiin kotimatkalle. 

Kotona uudellen pihatöihin. Ensin kunnostin hiukan Hepun avustuksella puutarhakeinua ja sitten hain hepankakkaroita kasvimaalle. Istutin kurpitsan taimet paskakasoihin. 

Huomenna käytävä ainakin toinen ja kolmas kierros sontaa kasvimaalle. Onneksi hepankakkapallerot ovat kevyttä työntää kottikärrillä ylämäkeen.