Nappu koetteli tänään herrrrmoja. Päättämätön Ensin hän oli ottanut isännän käsirasvatuubin ja lähes kokonaan tyhjentänyt sen käsiinsä. Tarkkaan on katsonut isäänsä, niin samalla tavalla hieroskeli rasvaa käsiinsä. Sillä erolla, että Napulla oli rasvaa käsissään ainakin viiden sentin kerros. Komensin Napun vessaan käsien pesulle, mutta sillä välin kun kävin kippaamassa vauvan lattialle Nappu oli ehtinyt osan rasvasta pyyhkiä käsipyyhkeeseen ja puseroonsa. Huuto Pesin Napun kädet ja vaihdoin vaatteet. Paita ja pyyhe pyykkiin.

Seuraavaksi Nappu täräytti lautasensa pitkin lattioita, kun ei maistunut. Keräsin kissan kuppiin jämät penkiltä ja lattialta. Nappu kiljui kuin hinaaja, että "NÄLKÄ!!" Mutta armoton äiti komensi muualle. Jos ei ruoka kelpaa mikä annetaan, ollaan ilman.

Pahaenteisen hiljaisuuden jälkeen lähdin tuvasta kammarin puolelle katsomaan mitä Nappu hommaa. Ja hommasihan se! Otsan rypistys Isänsä lässytteli puhelimessa eikä huomannut/seurannut Napun tekosia. Nappu oli levittänyt paperikukkani meidän sängylle ja repinyt irti koristeet kukkarasiastani. Siitä sydämen muotoisesta minkä tässä taannoin tein. Otsan rypistys

Joten voitte kuvitella kun Nalle tuli koulusta, ilmoitin meneväni hetkeksi ulos. Menin ja raivoissani harvensin omenapuut kerta laakista. Juu jäi niihin vielä oksia.... Kerrankin voi sanoa, että pää oli täynnä sahanpurua (homman jälkeen).

Ja huoh... äsken sain itseteosta kiinni, kun oli repimässä vauvaa. Neiti Aa on päiväunilla. Että tämmöistä *ihanaa* tänne kuuluu. Viikon päästä saa huoletta kipata mut saunan taa tai jonnekkin pehmustettuun huoneeseen riehumaan.