Ny loppus Gerrulta kollin päivät. Saimme tarpeeksemme katin seksuaalivieteistä. Lohtukissa on saanut kyytiä Gerrulta oikeen olan takaa.

Kahdeltatoista astuimme eläinlääkärin kutsuessa, sisään ovesta. Poika sai unettavaa ja kohta jo koisasikin kopassaan. Hoitaja tuli hakemaan nukkumatin ja vei leikkaussaliin. Minä odottelin aulassa. Noin viisitoista minuuttia kesti operaatio ja poika palautettiin unessa takaisin koppaan. Peitto päälle ja luukku kiinni. Poikain pallit maksoivat 40 euroa kappale. Sanoinkin, että olis pitäny ottaa ne purkissa mukaan. Oli ne sen verran arvokkaat. Kysäsin vielä leikilläni, että laitoitteko Gerrulle palleroiden tilalle silikoonit, jotta miehekkyys säilyisi. Sain vastaukseksi molemmilta pitkän naurun!!

Pakkasin boxin autoon, kiinnitin sen turvavöihin keskiriviin ja löin koko komeuden päälle vielä lampaantaljan. Taatusti tarkeni.

Kotimatkalla piipahdin pikaisesti prismassa. Ostin kaksi kimppua tulppaaneita

Ja eläin kaupasta kissanraksuja. Kotiin tultua, katti jo heräilikin kopassaan ja lähti toikkaroimaan ympäriinsä. Halusi uunin kylkeen makoilemaan penkille, joten nostin sen siihen. Ja siihen se jäi tyytyväsenä makaamaan, kun lähdin navettaan.