Sussun umpeenpanopäiväksi muodostui tämä päivä, sillä maitoa en enää tohtinut tankkiin laittaa vaan laskin sen pöntöstä suoraan sankoon vasikoille. Laitoin umpimerkit koipeen ja illalla elukan karsinaan. Hapatkoot siellä viimeiseen lypsyyn. Hankin myös umpituubit Sussulle.

Tein päivällä lääketestin Ämpäristä ja testin tulos oli, että umpisininen. Eipä ole kiirettä tehdä uutta testiä ihan heti.

Venlan kanssa piti riidellä tänään. Se survoi asemalle tullessaan melkin sormeni muussiksi ja vielä potki hurjasti taaksepäin. Niinpä kostoksi kopautin sitä etukinttuihin kolalla ja sen oli pakko pakittaa omalle paikalleen jossa koipi vilahti kiinni. Kerran riehui, niin että kone putosi. Leikö menkat tulossa, kun oli niin kiukkuinen.

Eepoksen kintussa ei pysy minkäänlainen jalkamerkki, joten etusen ummessaolosta kertoo kirjainyhdistelmä OEU kummassakin takakoivessa:

Tuo graffitti on taiteiltu rasvakynällä ja se pitää vähän väliä uusia.

Emalin taidonnäyte asemalla lorvailusta:

Kaikki konstit on otettava käyttöön näiden kanssa. Votiivi meinasi melki väkisin hypätä portin yli. Se olisi siinä yrityksessään takuulla hajottanut itsensä pahasti. Mutta sen oli pakko seistä hetki ekapaikalla. Joten laitoin narun löysästi kiinni kahden portin välille, niin että naru jäi elukan kaulan alle:

Sittenpä seisoi kuin tatti kannonnenässä...

Muuten ei mitään erikoista mainittavaa auringon alla. Kuvasin muutaman paikan, joita harvemmin pääsette näkemään.

Konehuone. Hiukkasen isompi tuo sähkötaulu kuin monen kotona, eikö?

Semmari -/ eläinlääkäritila. Täällä on myös pyykkikone:

sekä käytävä maitohuoneesta asemalle. Oikealle käännytään sosiaalitiloihin ja vasemmalle konehuoneeseen: