Hiehon-riiviöt mekkaloivat nykyään niin, että meinaa asemalla pälli levitä.  Ne kyttäävät jokaista liikettä ja kun näkevät jonkun erehtyvään edes vilkaisemaan niihin päin alkaa jumalaton mekastus.  Kävin iltatöillä juottamassa tiinelän jengiä, kun mokomat mollukat särkivät juomakuppinsa .Laskin muoviammeen täys vettä ja odotin parrenputken päällä istuen, että saavat ryystetyksi.

Viereisen karsinan asukit muukivat yhteen ääneen ja vastasin niille aina sanomalla "muu". Koko kopla hiljeni kerralla. Heliumkin oikeen pää kallellaan minua katseli, että "mitä se oikein sanoi??"  Muukin niille sen aikaa takaisin, kun ne tampiot joivat. Sitten lähdin syöttämäään kaikkia hiehoja. Hiljenivät. Kannoin mammakarsinan asukeille kuivaa heinää. Venluska-parkaa vaan sorsivat  ja Venlalle katoin pöydän koreaksi parrelle. Ahnurit eivät onneksi huomanneet. Samalla tavalla toimin myös aamulla.

Lypsyn jälkeen menin turvevarastoon. Kokosin vaihtolavoista ison roskiksen turvepaalimuovikääreille. Sekä siivosin kaikki roskat veks ja keräsin poltettavat kepukat säkkiin poltettaviksi. Turvepaalien mukana tulee kaikenlaista kepakkoa. Tuli oikein siistiä.