Aamulla, kun raahasin rättisankot ja maitosankot asemanovesta aseman puolelle, katsahti Venla hieman yllättyneenä puoleeni. En kuitenkaan jäänyt seurustelemaan sen kummemmin. Tervehdin sitä vain. Sussu köllötti karsinassa, se on seuraava poikija (mikäli oikein muistan).

Laittelin aseman ja kummastelin, kun on niin lämmin asemalla. laugh Kun viimeksi lypsin, niin lattiat oli riitteessä. Ennen lehmien ajamista asemalle, kävin taulut läpi. Niistä kun näkee lypsyjärjestyksen. 
Sitten vaan kantturat rivin ja asemalle.

Ammu hoilotti umpipuolelta 23x aariaa. Tiedän, kun laskin...
Ammu siis on mennyt umpeen. Se on melko lyhyt lypsyinen elukka. Ammu on kuulemma muistanut laulaa tämän tästä.

Ja Aarre poiki siis sunnuntaina. Koetan kuvata iltatöillä kaiken tarvittavan. wink

Avuliaalle tulee lääkäri tänään, se kun on aika turhauttava lypsettävä. Maitoa ei tahdo tulla edes hormoonilla. no Jos nyt menee aivan mahdottomaksi, tuumailtiin anopin kanssa että autoon, autoon.. 

Siemennyksessä on Enkeli ja Ötökkä taaaaaaaaaaaaaaas. Hiivatti ,ei taida tulla siitä enää tiinnettä. Kierukat ja kaikki olleet jo. no Ottaa päähän.angry

Venlaa ovat lypsineet välissä. surprise Ja niin vaan lypsin Ex-Hutsun välissä, ilman sitomista. Liekö järki kasvanut lopultakin nuppiin. 

Siipulta mennyt toinen etunen umpeen ja Aromilta päätettiin laittaa myös yksi vedin umpeen, kun siitä maito tipahtanut liki nollaan. 
Ufo alkaa olla loppusuoralla. Olen ainakin sitä mieltä, ettei sitä enää kuukausisotalla katella.
Ja siis aivan hillitön hiki oli koko töiden ajan! Kohtaa saa veivata verhoseiniä alas. Huh hellettä!!