Kuten otsikko kertoo, on nokkapihtiasiakkaita piisannut. Aamulla sen kärsäänsä sai Emali ja Ex-Hutsu. Molemmat livistivät keskelle riviin  ja eivät antaneet sitten koskeakaan. Siispä siirto ekapaikalle ja kiinni. Emali oli helppo panna kiinni, mutta Hutsu, kele! Lopulta sain sormilla kiinni sieraimista ja pihdit perään.

Iltatöillä taas laitoin Vehnän kiinni. Aamulla nimittäin oli potkaista pääni irti ja sama meno jatkui illalla. Mutta jo vot vainen, sai koneen laittaa ilman tappopotkuja kun nenäpuoli oli portissa kiinni. Saapi siirtyä peräpenkin asiakkaaksi tästä lähin ja kohtapa senkin kyttyrän saa laittaa onneksi umpeen.

Aarre oli onneksi tiputtanut maitonsa oltuaan vuorokauden kuivetuskuurilla. Taidan laittaa huomenna viimeisen kerran tankkiin ja sitten lypsy kolmen päivän päästä vasikoille ja mammalan karsinan portti heilahtaa. Mammalasta taas on otettava tunnutukseen Viettelys ja Aromi. Molemmilla laskettuhetki  toinen päivä ens kuuta. Sussu on seuraava umpeen naksahtaja ja sitten mammalan karsinan ovi heilahtaa `Elyseelle. Ja sitten Vehnälle.

Huitaisin aamusta mittalypsyn päälle ja illalla sen lopetin. Olisin samantien tehnyt sen myös näytteen kera, mutta purkkeja ei ollut tarpeeksi niin jäi väliin.

Huomenna lomarenkaankokous.