Eilen pidettiin mittanäytelypsy. Iltatöillä virallisena kailottajana toimi Nappu. Lehmät tuijottivat asemalle odottaessaan, että eikö tuo ole ikinä hiljaa?? Nappu komensi lehmiä ja käskytti mummoa.

Pientä ilma-akrobatiaakin tuli taas suoritettua. Anoppi laski lehmiä sisään ja minä vetäsin takaportin alas nuorasta. Tai siis niin piti tehdä. Vedin ja vedin, mutta portin pää kenkkusi ja tarttui kiinni mutterin päihin. Vedin sitten tietenkin kovempaa. Siis ensin nostin ylös päin ja kiskoin alas. Mutta turhaan. No, otin sitten melkoisella voimalla ja nuoran pidike antoi periksi ja lensin täysillä lattialle. Ensin alaselkä ja kovanonnen vasen kyynärpää ja sitten pää edellä lattiaan. Ennen kuin vetelette henkeä, lattia ei siis ole betonia vaan joustava ritilä. Mutta turkanen, että oli kova tälli.

Koska lattia joustaa, singahdin tällin jälkeen istualleni takasin. Pidin päästä edestä ja takaa. Juutas kun kipinöi. Toiset katsoivat huuli pyöreänä, kun räjähdin samantien nauramaan. Koski ja nauratti, eikä naurusta meinannut tulla loppua ollenkaan. Ja kun anoppikin joutui telkkuamaan saman portin kanssa niin nauratti vielä enemmän. Kun tokenin, huomasin ettei ole hattua eikä silmälasejakaan. Molemmat lensivät päästä. Hattu ja lasit makasivat lattialla päällekkäin.

Komusin lattialta ylös ja hommat jatkui.

Laiitoin lypsyn jälkeen purkit ja olo oli hiukan huono. Mutta ajattelin sen johtuvan nälästä. Vaihdoin vaatteet ja totesin, että puhelin puuttuu. Sitä etsimään. Löytyihän se. Sekin oli lentänyt läpällisestä taskusta kaarella pellolle. No, ei ihan sinne asti, mutta sukeltanut iloisesti ja tietenkin aseman alla olevaan veteen. Tällä kertaa muhinut siellä hyvän tovin. Ainakin puoli tuntia, jee. Eikun auki ja kaikki ulos.

Toimii miten kuten, ääntä ei saa säädettyä (on siis tosi hiljainen)  ja päivittää pitää aina kun käynnistää. Juu, se on taas ostettava uusi puhelin. Hohhoijaa!

Saldo: Puhelin sökö, pää kipeenä, niska hellä, alaselkää hiukan särkee ja kyynerpää tosi kosketusherkkä, mutta ei siinä mitään ole, kun kärsii taivutella käpälää. Jotta tämmöstä. Onko muilla ollut yhtä hauskaa??