Mummi käytti Vattia tänään 1-vuotis rokotuksessa, kun se silloin siirtyi korvatulehduksen takia. Vatti oli ollut ensin ihan ihmeissään mummin autossa ja piikistä pienet itkut tirauttanut.

Minä puolestaan käytin Nallen verikokeissa kupattavana. Sitten ajoimme kaupunkiin, Nalle sai luvan olla "sairaana". Kävin ostamassa ensin yhden muistikortin lisää kameraani ja sitten käytiin hakemassa Nallelle uusi liittymä. Nyt kokoperheellä on sama operaattori.

Sitten käytiin syömässä ja kävin "aikaavaraamatta"-karvarissa. Leikkautin vaan latvoja. Paha varata karvariin aikaa, kun ei tiedä milloin sinne voisi päästä.

Kaikki haahuilut tuli suoritettua keskustassa ja lähdettiin rautakauppaan ostamaan jotain ihmepultteja isännälle. Itte piti löytää hyllystä, kun kaikki myyjät olivat kadonneet maanalle...

Citymarkettiin vielä sapuskapuolelle riehumaan. Nallelle ostin kiroilevasiili-t-paidan ja navetalle yhden lastan maitohuoneeseen. Saa liiat vedet lattialta viemäriin. Ja se on aina muuten satanen, kun ruokakaupassa käy...

Navetalle kurvasin liki samassa ovenavauksessa, kun kotia tultiin. Suoraan kurvasin kolan kera vasikkakarsinoiden siivoukseen ja luonnollisesti tulee kaikki hellyydenkipeät kaverit kupsutettua. Ekassa karsinassa se on Emi, jota pitää halailla. Toisessa karsinassa kainaloihin tunkee Elvis ja Elegia. Ja seuraavassa tietysti Eepos. Ensimmäisessä hiehokarsinassa Aronia halusi oman osansa. Ja seuraavassa sain vain hätistellä höppänät pois parsilta siivoamista varten. Vanhimpien elukoiden karsinassa se oli Äpyli, jota piti taputella.

Umpipuolella Venla ei laskenut ei eteen, ei taakse. Karsinasta pitää suorastaan paeta!

Asemalla ei taas mitään erikoista auringonalla. Samat potkurit sidottiin ja samoille koivennostajille manattiin. Ylikypsä lypsettiin nyt tankkiin ensimmäisen kerran. Hormooni unohtui laittaa, eikä maito tahtonut oikein herua pöntöön vaikka hieroinkin utaretta. Jospa se aamulla irtoaisi.  Umpeen menivät Finksi ajallaan ja Uuniomena etuajassa, se on lypsänyt jo kauan ja ehtynyt. Seuraavaksi umpeen menee Vehnä ja Valio. 

JA KYLLÄ SILLÄ AMMULLA ON SITTEN AIVAN KAMMOTTAVA ÄÄNI!!! Ammu taas yksinlauloi koko navettatöiden ajan. ARGHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!