Ihan lennossa lähdin meijerillä käymään. Yhtä ja toista puutetta paikkaamaan navetalle ja rehua vasikoillekin piti saada.  Kävin ensin kuitenkin apteekissa, pandolia mikstuurana ja d-tippoja. Sitten pikaiseen pyörähtämään tokmannille, siellä oli muumimukit tarjouksessa. Mutta mulla olikin jo ne kaikki. Ostin sitten yhden ison valokuvakehyksen, kissienruokaa ja karkkipäivän namit.

Meijeriltä napsin nopeasti tavarat ja eiku takasin. Päästyäni isontien risteykseen, näin jo kaukaa että oli auto-onnettomuus tapahtunut siellä. Kolme autoa taisi olla osallisena. Yksi oli pahimmassa rytyssä. Hirvitti, että mitähän raatoja sitä olisi tiellä pitkin ja poikin?? Mutta ambulanssit olivat jo keräilleet omansa ja palomiehet olivat siirtelemässä autoja. Lasia oli liki kaikkialla. Karsea ruuhka, autoja tuli ja meni jatkuvana virtana. Ja kunnan kuljetussuunnitelijan mielestä tuo risteys ei ole vaarallinen.Joka aamu sen yli pitäisi koulukkaiden mennä. Kun ei autollakaan tahdo päästä, miten sitten jalan??

Heitin vilkun oikealle ja ajoin sekaan, näin kiersin lasisirut ja ruuhkan. Siis alunperin olisi pitänyt suoraan ajaa.  Ajoin pätkän matkaa ja käännyin toisesta ristyksestä vasemmalle. Tuli pieni mutka heitettyä, mutta turvallisempi niin.