Uusi elämä putkahti aamutöiden päätteeksi. Harppu poiki.

Se näyttikin siltä jo heti, kun tulin aamulla navettaan, että minä hetkenä hyvänsä. Lehmävasikka VH Amateur Eneberga:sta. F 95752.


Iltatöiden ilostuttaja oli taas lantakone! Pellonpaja ON kirosana. Kokoajan kone tökki ja peruutti. Lisäksi paskapömpelissä on häikkää. Jotain ilmeisesti meni paskamyllyyn ja tukkoon löi koko paskan! Juma!! Tulis lottovoitto, niin ampuisin maatakiertävälle radalle tuon pellonpajanpaskavärkin. angry Kaikille kadehtijoille tiedoksi (ja muillekin nillittäjille), että ei ole todellakaan herkkua tämä yrittäminen. Vähän väliä jokin helvetikone levällään. Voisin meidän naapurin kanssa vaihtaa osia milloin vaan. Niin ei tarvitsisi siellä navetan nurkilla tiirailla ja valituksia rustailla mistään mitään tietämättä. 

******************************************************************
Tänään Heppu aloitti rippileirin. wink Ei kuulemma oo kivaa, tuli tekstari. Kehoitin ajattelmaan lujasti tulevia lahjojaan. HAH HAH HAA!! laugh Siinä se viikko hulahtaa huomaamatta. 

Päivän pelastajaksi osottautui aamupäivällä ratsastuslenkki Mökön kanssa. Meillä on satula sovituksessa ja minä pääsin ensimmäistä kertaa *sitten heppojen meilletulon* ratsastamaan omalla ponilla. heart Ihanaa oli ratsia tuolla hiekkatiellä. Molemmin puolin tietä peltoja, voikukkia, taloja siellä täällä, aurinko paistoi, linnut lauloi, kumpupilvet risteili taivaankaarella ja pörriäiset pörisi. 

Mökökin sai kaksi kesätyöpaikkaa. yes