Sateisen päivän tänään taivaalle valitsi. Paitsi, ettei haitannut yhtään, kun autolla kaupunkiin hurautti. Isäntä ajoi. Heti alkumatkasta oli rengasratsia ja puhalluttivat. Sekä isäntä, että renkaat läpäisivät testit.  

Minä olin matkalla apuvälinekeskukseen kaupungin toiselle laidalle. Sain eilen peruutusajan pohjallisten suunnitteluun. Lääkäri suositti minulle pohjallisia oman jalan mukaan. Suositti myös, että sairaala maksaisi (eli kunta) ne. Sairaanhoitaja kuitenkin sanoi, että minun pitää itse maksaa ne, 170 euroa noin.

Apuvälinekeskuksessa kuitenkin selvisi, että ei mun tarvikkaan maksaa. Huopaamista ja soutamista. Mutta hyvä niin. On kuulemma niin vialliset lättäräpylät, että armahtaavat näin "vaikean" tapauksen.

Noin puolituntinen siellä vierähti. Lähdin sieltä käpyttelemään kohti sairaalan pysäkkiä. Sinne oli ehkä puolisen kilometriä. Loppumatkalla -tunnustan- piti panna oikein juoksuksi ,että ehtisin esikkaan. Siitäpä oli aikaa, kun viimeksi paikallisella matkustin. Lippukin maksoi tähtitieteellisesti.

Keskustassa pyörähdin ensin Tiimariin, mutta ei siellä ollut mitään mielenkiintoista. Kätevään Käteen lampsin. Viimeksi unohdin muutaman jutun. Otin siis ne ja "vähän" muutakin... heh. Suomalaiseen siitä seuraavaksi. Ostin Jutalle blogipalkinnon.

*Toivottavasti Jutta tykkäät siitä sitten. Se oli rohkea veto, niin sanoakseni. *  

Kohtapa isännys soittikin ja hyppäsin kävelykadun päästä mersuun. Lähdettiin hakemaan henkilönostinta teollisuusalueelta. Lopuksi kurvattiin vielä citymarkettiin, siihen isompaan kaupungin äärilaidalla. Lenkkarit itselleni sieltä löysin ja parit säilytyslootat otettiin. Kesäkengille varastointia varten. Ainainen ongelma sen säilytyksen kanssa, oli sitten minkä tahansa säilytyksestä kyse... huoh! Ja tietysti taas hevoskuormallinen vaippoja ja kaksosten sapuskoja.

                            **********************************  

Kotona lennossa pakkasin parit lähteykset postia varten ja lähdin käymään asiamiespostissa Mökön kanssa kylällä. Postissa päähäni pälkähti, että juu... mullahan oli tänä iltana vielä kokous ja kello 19 reikäreikä. Kääk! Kello oli jo puoli. Äkkiä maksoin lähtevät paketit ja saapuneen. Kurvasin kotiin viemään Mökön ja ottamaan kalenterin ja kameran. Auton nokka kohti Maa- ja kotitalousnaisten kokousta.  Siinä se ilta iloiseti vierähtikin. Kello taisi olla yhdeksän kieppeillä ,kun autotalliin kurvasin. Autotallissa liihotteli lepakko! Nuita on taas suihkinut iltataivaalla tuvanikkunan edessä. Kameralla en ole ehtinyt sihtaamaan, ovat sen verran nopeita ja pitäisi olla passissa ulkona jos meinaisi saada edes lepakon varjon kuvaan. Ja lisäsalamakin...