Lomitin isäntää navetassa. Mökö oli tällä kertaa lapsenlikkana. Menin jo puoli kolmeksi. Ehdin laittaa aseman ja maitohuoneen lypsyvalmiiksi. Menin sitten lapioimaan pöydälle sapuskat lehmien eteen.

Lomittaja tuli ja aloitti vasikoiden juotolla. Itse menin ajamaan lehmät lypsypuolelle. Sitten siivosin parret ja kuivitin ne. Ja taas paskankolaukseen. Työnsin pitkältä käytävältä kaikki paskat ja vellit viimeisimmän lantakolan taakse. Sieltä saa joku toinen kolata ne kouruun.

Homma tehty ja eiku lypsylle. Tällä kertaa lypsin toista puolta, ihan niinkuin ennenvanhaan. Tuli nyt vasta lypsäneeksi Venlan. Hymy Se seisoi ihan siivosti. Samaa ei voinut sanoa Ukulelesta. Sorkka viuhui koko toimituksen ajan. Pudottipa koneenkin kaksi kertaa.. Otsan rypistys

Lypsettyäni menin kolaamaan asemanpuoleisen kourun paskasta. Tämä oli hankalampaa. Ensin piti kolata ja sitten mätin lapiolla kolan taakse. Monta kertaa toistin saman. Sitten tuli kiintiö täyteen. Jätin lomittajan pesemään puolet asemasta, toisen puolen olin jo pessyt.

Huomennna on taas Mökön vuoro navetoida.