Lunta herkes taas telläämään. Ihan maata valkoiseksi meinaa. No, onneksi tuo ei varmaan jää...

Aamu alkoi lomarenkaan kokouksella. Täytyy sanoa, ettei meidän renkaassa ole koskaan ollut ongelmia. Aina on suorastaan hauskaa ja kokouksen jälkeen mennään koko revohkalla kahville. Nytkin virallinen puoli oli ohi tunnissa ja sitten oltiin jo kahvia ryystämässä.

Kokouksen jälkeen pysähdyttiin apteekilla ja leipomon myymälässä. Kotona ehdin istahtaa yhden kahvikupposen verran. Odotellessani nuoria aloin tekemään raakiletta jalostussuunnitelmasta. Jalostussuunnittelija on tulossa perjantaina. Pitää tehdä vielä kartoitus vetimistä ennen sitä.

Tänä iltana en ehdi tissejä vilkuilemaan, kun mulla alkaa kohta vanhempainneuvoston kokous yläkoululla ja huomenna on ysiluokkien vanhempainilta. Josko keskiviikkona ehtis iltatöille vähän kuikuilemaan asemalle. Niin, neuvolan jälkeen vasta. Pikku Aa:lla ja Bee:llä on 1-vuotis neuvola, jonne värvään Nallen avuksi ja kaveriksi.

Asiaan. Kun nuoriso tuli kotiin, lähdin samassa ovenavauksessa meijerille. Vasikoille teinirehua, isännälle aumateippiä ja tallinpakkasiin ostin raakapakasteita pari laatikollista.

Kohta taas Mersun keula kohti kylää. Jos illalla ehtis tutustua vielä 12 viime kuukauden yhteenvetoon koelypsyistä.

Kun meikä alkaa valmistella jalostussuunnitelmaa, niin se tehdään sitten pilkkua viilaten ja joka "kivi" kääntäen.