Peppi rouva polkaisi vasikan maailmaan eilen illalla. Iltatarkille kun Mökön kanssa livautimme, vasikka jo jaloillaan hiipparehti. Mahdottoman ISO ja hyvän värinen. Hymy Se oli Peppi ostokille ensimmäinen kerta, kun sai poikia ihan rauhassa yksikseen. Peppi, Tähti ja Valio on parsinavetasta.

Vasikka on oikea jättipotti! Hymy Peppi on myös hienohelmaostokki Valion emä ja nyt Peppi pyöräytti lehmävasikan. Vassun isänä on: Morningview Ashalr ET. Molemmat ostokit täytti toiveet, siis Peppi ja Valio. Kyllä nyt on hyvä mieli.

Tosin viime yönä poisnukkui Etuveto. Mikähän siinä on, ettei yksikään vuoden sisään syntynyt Limousin-lehmävasikka ole selvinnyt elämään. Otsan rypistys Ne eivät yksinkertaisesti halua syödä. Etuvetoakin letkutettiin liki koko  lyhyt elämänsä. Eiralla on tervettä syömisen halua, se onkin ensimmäinen Limousin lehmävasikka liki vuoteen, jolla on elämänhalu jo synnyttyään. Eilen iltatarkilla lämmitimme sille hivenen lisämaitoa, ja kaikki meni tuttisankosta. Liekö tullut sitkeydessä "esikuvaansa" -nimi on enne! Nauru