Kännykkä herätti jo puoli neljä. Oikeastaan ei ollut edes vaikeaa saada itseään ylös. Herätin pojat soittamalla. Raahustimme Mökön kanssa tavaroinemme poikien huoneeseen, jossa heitimme niukan mukana olleen aamupalamme hetulaan.

Kenttäkyyditys lähti jo 04:40 ja siihen oli ehdittävä. Olimmekin ainoat siihen aikaan kyydissä. Lähtöselvitystiskille oli kilometrin jono ja toinen samanmoinen turvatarkastukseen. Tyynesti vaan jonon päähän. Sitten siihen toiseen jonoon.

Yllättävän nopeasti olimme kuitenkin läpi. Hepun hammasraudat kilahtivat.

Vessatauon oikeastaan vain ehti ja sitten ottivatkin jo koneeseen. Kone lähti aikataulussa 06:20.

Aamiainen tulikin tarpeeseen koneessa. Lentoaikaa oli reippaat 5-6 tuntia. Siinä ajassa ehti jo perse puutua. Se oli aikamatka. Kelloja piti siirtää kaksi tuntia taaksepäin.

Matkalaukutkin saatiin melko sukkelasti ja tässä etelänmatkaajat poseeraavat:

Bussiin kiipustettiin peräkanaa. Me vallattiin miehen kanssa etupenkit ja nuoriso sai etsiä itse itselleen istumapaikat. Näet alle 16 vee ei saanut istua edessä. Noin puolisen tuntia meni ajaessa määräpaikkaan, koko bussillinen oli menossa samaan hotelliin ja bussi oli täynnä.

Saimme huoneen ja asetuimme taloksi. Näkymä parvekkeelta:

Tuohon altaaseen pitäsi tutustua lähemmin. Sinne taisimmekin ensiksi suunnistaa. Nuoriso loiskahti altaaseen samantien. Keskityin kuvaamiseen ja olemiseen. Ihanan lämmin ja ihana rauha!!

Hotellin alueella käyskenteli muutama kissimirri:

Tämä kamu kavereineen tapasi järjestää parvekkeemme alla iltaisin mourujaisia...

Lähdimme kohtuullisen rypemisen jälkeen etsimään ruokakauppaa, sillä meillä ei ollut aterioita vaan huoneisto jossa oli oma keittiö mukavuuksilla. Tuotiin sapuskat hotellille. Kaikki vihannekset ja hedelmät olivat saarella kasvatettuja. Suosimme siis paikallista elintarviketuotantoa.

Iltakävely kutsui. Yksi uimarannoista:

Käveltiin koko ranta ostoskadulle asti. Olikin jo pimeää. Tässä joku ihme "kulttuurikeskus":

Kello oli varmaan ilta kahdeksaa jo käyvä, mutta ei paleltanut:

Kaupungissa oli monenmoisia suihkulähteitä:

Aikainen herätys alkoi vaatia verojaan ja päätimme sijoittaa itsemme hotellille. Eipä tarvinnut unta odotella. Teneriffan yö kietoi meidät syliinsä.