Asemalla huomasin, että ensimmäinen elikko oli Äyri. Päätin laittaa sen syöntipuolelle, ummessa kun on. Kun laskin sitä pois, huomasin limavanan roikkuvan takaa. Niinpä ajattelin sen ajavani karsinaan, varmuuden vuoksi. 13. pv määrissään...

Helpommin sanottu, kuin tehty. Piti ajaa portilta päädystä asti elikko takaisin. Ja joka väliin oli tukkimassa. Typerys!! Ja ei sitten millään olisi mennyt aseman portista karsinaan! Monta kertaa pakitti pois ja aja uudelleen.

Kerta kiellon päälle. Anoppi oli vastassa ja minä ajoin. Elukka perhana pakitti ja en huomannut, kun lantakone oli palaamassa kotipaikkaansa. Jäin sadasosa sekunniksi elukan ja koneen väliin. Siinä oli kuulkaa himputin vähän tilaa!! Hetken olin lentää päistikkaa selälleni ja saada samassa rytäkässä vielä lehmän ylitseni. Heiluin kuin heinänteossa, käsiäni hetken villisti heiluttaen ja sain jalan lantakoneen taakse. Vielä horjumista ja tasapainoon. Oli pakko laskea elukka ensin asemalle ja käännyttää siinä ympäri. Laitoin syöntipuolelle menevän portin kiinni ja lehmän oli vain kiltisti asteltava karsinaan. Karsinan portti visusti kiinni! Sielläpä oli. Ei ole ennen ollut noin älyttömän hankalaa.

Kuvitin muuten 07.12.2010 lehmälogiikan, jos jotakuta sattuisi kiinnostamaan.

Vielä huominen päivä ja sit on kolme päivää hoitovapaata. Paitsi että kahdelle päivälle on jo buukkautunut ohjelmaa...