Elien suunniteltiin menoa puutarhalle, vähän etemmäksi. Meidän voikkariin pakkauduttiin anoppi, käly ja minä. Matka meni ihan joutuisasti.

Valtavasti oli valikoimaa. Keräilinkin itselleni kelpo kasat kukkia ja ostin vielä kaksi 50L:n multasäkkiä. Ja eikun autolle kantamaan. Melkoinen yllätys odotti autolla. Oikean puoleinen takarengas oli viittä vaille tyhjä!!! Otsan rypistys Sen oli täytynyt tapahtua joko puutarhalle vievällä tiellä tai pikkuhiljaa, sillä menomatkalla ei ollut mitään ongelmia. Lähdin sitten etsimään miespuolista apua. Sillä voikkarin vararengas on p****maisessa paikassa. Auton alla. Yllättynyt

Apua löytyi puutarhan henkilökunnasta, mutta eipä tuo saanut rengasta alta irti. Piti sitten soittaa isännys hätiin. Ikävä oli häiritä peltotöiltä, mutta minkäs teit. Puutarhalla meillä siis meni kolme tuntia, kaksi siitä odotellessa. Onneksi oli kahvio. Anopppi tarjoisi kahvit ja letut. Ja onneksi oli lämmintä eikä  satanut.

Isännys tuli kun kerkesi ja toi vararenkaaksi talvirenkaan. Mutta siten päästiin kotiin asti. Osan kukkasista pakkasin isännän pakuun ja loput voikkarin takakonttiin. Olipahan erilaista ajaa, kun yksi rengas oli täysin erilainen, kuin muut.