Hiski vietti äänekkään yön viime yönä vasikoiden tykönä. Tai mistäs minä tiiän missä se luuras yönsä. Mutta eilen iltatöille katin kuskasin vanhassa kuljetusboxissa.

Tuli mittari täyteen , kun hyökkäsi Missen kimppuun sutena. Kolmen ihmisen voimin tungettiin katti boxiin ja jesaria ympäri kopan, nimittäin kopan saumat vaan naukui,kun katti koetti kammeta ulos. Kynnet viuhui ilmassa kun koetin eturistikkoa tukea, Mökön salvetessa teippiä boxin ympärille. Sitten otin eväskipon mukaan ja kiinnitin boxin potkuriin.

Otti katti elämänsä kyydit navetalle. Vasikkapäätyyn boxi päätyi ja alkoi hirvittävä moururääkykonsertti. Koko iltatöiden ajan rääkyminen jatkui.

Tänä aamuna se sitten jatkui. Meillä mahtaa olla muuten muutenkin aika kiva bändi kasassa illalla. Hiski rääkyy ja kolme vieroitettavaa vasikkaa kiljuu maidontuskissaan. I-H-A-N-A-A!!!

Hiski harjoittelee nyt kissoiksi oloa navetalla viikonlopun. Josko se mieli rauhoittuisi. Mikäli seuraava hulluluskohtaus taas tulee, on osoitteena alamäki.