Venluskaa ei tartte enää "naruhoitaa". Kyllähän se koitteli kärsivällisyyttä, kun otin suihkeita. Mutta sitten keksin oivan keinon, jolla jalka pysyi maassa. Nimittäin nappasin hännän kiinni ja vedin siitä aina silloin, kun jalka viuhui. Venla lakkasi potkimasta ja narisi. Ymmärsi yskän.

Viirua sen sijaan on pitänyt narukouluttaa taas poikimisen jälkeen. Sorkka viuhuu muuten vihaisesti kohti lypsäjän päätä. Ämpäri seisoo puolestaan, kuin tikku kannon nenässä. Suorastaa tyytyväisyyttä hyrisi, kun ajelin sen utarekarvoja.

Vasikoiden juotto sujuu mallikkaasti, ne kun juovat kaikki reippaasti. Suorastaan ahnaasti ja koittavat tilaisuuden tulle ryövätä toisenkin juomiset.

Tutti meni umpeen ja siirtyi umpiolaan. Välke taas pääsi sieltä pois jo eilen. Umpiolassa on ruuhkaa. Tiineiden hiehojen karsinasta pitäsi poisottaa USA. Öljykin kohta menee umpeen, se laitettiinkin jo karsinaan ehtymään. Seuraavat umpeenlaitettavat ovat sitten Unikko ja Yöuni. Uuniomena ja Tähti ovat seuraavat poikijat ja Äpyli sitten. Sitä onkin jo odotettu! Toivottavasti on siedettävä lypsettävä. Siitä tulee nimittäin koko karjan suurin lehmä!!!  Äpyli on nimittäin VALTAVA!