Aamulla oli vain kammettava ylös, vaikka epämukava makuuasento sohvalla olikin takana. Lyhyttäkin lyhyempien yöunien jälkeen (heräsin kolmelta ja pyörin kuin hyrrä sen jälkeen), reippaina käymme navetalle.

Erihyväuni on kunnostautunut sidottavaksi, tosin en muuta epäillytkään. Enyaa ja Enkeliä tarpeenmukaan kiinni. EHU:sta lienee tulossa seuraava lääkelehmä.

Viettelys menossa umpeen -hyvä, hyvä mokomakin potkuri ja Untuvalle tilattiin siementäjä. Venluskan laitoin nyt illalla karsinaan yöksi, näyttää jo vyöryvän mahansa kanssa.

Tässä pikku Ihaa:

Aamulla piti taas juosten lypsää, sillä tänään oli Napun suuri päivä. Nappu aloitti päiväkotiuransa. Nappu sai paikan erityisryhmästä, taksilla sinne kulkee. Taksi vaan ei lähde ihan kotipihasta, vaan aamulla pitää kuskata silti lähes neljän kilometrin päähän ja illalla hakea parin kilometrin päästä. Jotta ei kannata kenenkään kadehtia, sitä että päivät kotona olevan ämmän pentu on päiväkodissa. Minä maksan sekä hoitopäivät, että kyydityksen. Nappuska on nyt vain puolikuuta hoidossa. Torstai on edelleen kerhopäivä, paitsi huomenna.

Tuvassa selvisi, että ensin veisin Napun taksille ja sitten Nallen lukiolle. Oli nukkunut ketvele pommiin. Lukiolle enemmän matkaa kuin 20km. Eipä siinä mitään. Odoteltiin ensin Napun taksi, Nappu luikahti taksiin kuin olisi aina kulkenut, ei edes vilkuttanut! Sitten auto kohti lukion kaupunkia. Koska eka tunnille ei ehtisi vaikka itkisi, vein unisen Nallen ensin leipomon kahvilaan aamupalalle. Ostin kaksi säkkiä leipiä kotiin. Pentu koululleen ja itse menin vielä ostoksille kun siihen kerran tilaisuus oli. Kissanruokia ison läjän ja ulkolinnuille evästä. Ja kotiin.

Kaksoset vahtivat minua koko päivän, etten vaan katoaisi  salaperäisesti.