Heppua vein kaupunkiin mummin luo. Ensin vietiin Hepun pyörä mummin varastoon ja tavarat sisälle ja sitten ajettiin keskustaan, kalamarkkinoille.

Lokkeja istuskeli pilvin pimein joen varrella:

Näkee, miten linnut p*skoovat ympäristön tehokkaasti.

Väkeä oli tosi paljon liikkeellä, mutta sää kyllä suosi joten eipä ole ihmekään. Myyjiäkin oli enemmän, kuin keväällä.

Tässä näkyy uutta ja vanhaa rakentamista. Taka-alan kerrostalot taitaa olla 60-luvulta ja edessä olevat vasta valmistuneita:

Markkinoilla sai maistella kaikenlaisia sörsseleitä ja muikkuja, nam! Osteltiinkin muutamia herkkuja, niistä myöhemmin infoa. 

Torille oli rakennettu häkkyrä. Lumilautailuesitystä varten ja luntakin siihen oli rahdattu:

Ei varmasti halvin mahdollinen lumi...

Ostoskeskuksessa vietettiin sanomalehden synttäreitä ja sinne oli tullut esiintymään: Koop Arponen ja Pete Parkkonen:

Ittelle ei olis ollu niin väliksi noita kuvata, mutta tiedän lukijoissa olevan kuolaajia joten kuvasin siis vain teitä varten.

Toivottavasti nautitte. Ihan ookoosti pojat lauleskeli. Illalla heillä keikka paikallisessa ravintelissa. No, sinne ei ole minulla ainakaan mitään tarvetta lähteä.

Sitten niihin ostoksiin. Pikku Aa:lle ja Bee:lle ostin kasan vaatteita; pitkähihaisia bodyja, sukkahousuja, housuja ja yhdet kokopuvut. Totesin nimittäin viikolla, että kaikki entiset puvut saa panna kirpparikuormaan. Aa ja Bee ovat kasvaneet.

Kalamarkkinoilta kuitenkin mukaan lähti; kokojyväruisleipää, viljapossusäilykkeitä, oliiveja, mausteita ja lehmäkermakko ja -sokerikko.

Sittenpä vein mummin ja Hepun kotiinsa ja lähdin ajelemaan Citymarkettiin laitakaupungille. Aa:lle ja Bee:lle ostin purkkiruokia kasan ja Bee:lle Nan:ia.

Ja nallelle karkkipäivän herkut ja uuden Päällikkö-penaalin.