Pitkän tauon jälkeen hurhautin mersulla tallille. Mökö oli mukana. Talliorjana siivosi karsinan ja pääsi siitä hyvästä työtä vastaan tunnille. Meitä oli neljä ja hepoina toimivat Riku-Roy-Viki ja Spirre. Mökö Spirrellä ja minä Vikillä piiiiiitkästä aikaa.

Pakkasta oli +/- 15 astetta. Päällä oli kerroksittain rytkyjä. Ei paleltanut. Alku kipsuttelujen jälkeen ympyrällä asetettiin hepoja vuorotellen sisään ja ulos. Tehtävä sujui mainiosti. Herättelylaukat molempiin suuntiin otetiin siinä ympyrällä kaikki yhtäaikaa.

Sitten kokouralle . Päädystä keskeltä käännytiin keskiviivaa suoraan (ravissa) ja väistettiin pohjetta ensin vasemmalle ja suoristus. Sitten oikealle ja suoristus. Molempiin suuntiin. Tämäkin sujui nappiin.

Laukkatehtävän vuoro. Samalla tavalla päädystä keskitötterölle puolikaaressa laukalla tultiin. Tötteröllä käyntiiin ja laukan vaihto. Taas puolikaari tötterölle ja taas käynnistä laukanvaihto. Ekalla kerralla meni oikein, toiseen suuntaan piti ottaa uusiksi. Toinen kerta toden sanoi ja homma luisti.

Viki oli ihanan reipas, tai sitten minä olen kehittynyt ja sain ponin tottelemaan avuja oikein.