... kotona olin viittä vaille puolen yön. Juna oli tapansa mukaan myöhässä ja loppumatka piti vielä taitaa kumipyörällä asemalle. Kaksi bussillista populaa junasta busseihin siirtyi.

Sunnuntaina minua huomioitiin, ettei tarvinnut tehdä ruokaa. Olisivatko arvostaneet poissaollessani lämmintä ruokaa valmiina, mene ja tiedä..

Ratsastustunti oli viideltä iltapäivällä. Mökö ei tullut, sillä hän ratsi jo alkuviikosta ja jäi kotiin tekemään koulutehtävää tietokoneella.

Meitä oli viisi tunnilla, jonka piti apuope. Kentälle raahautuivat: Riku-Roi-Viki-Spirit ja Prinssi. Tälläkertaa valitsin Roin. Varmaan joku masokisti minussa halusi hikoilla...

Roi oli onneksi reippaalla tuulella. Teki mitä pyydettiin. Hiki tuli silti.

Alussa ratsastettiin kulmia ja piti tehdä ympyröitä liki koko ajan. Hevosia piti taivuttaa urakalla. SItten Viki, Roi ja Spirit pyydettin pääty-ympyrälle. Piti väistää käynnissä hevosen takapäätä ulos, muun kropan pysyessä suorana. Kun ope oli tyytyväinen, piti nostaa käynnistä laukka. Kaksi kertaa harjoitus per hepo ja porukan vaihto. Sitten vaihdettiin suuntaa. Ja sama toisin päin. Lopuksi viilattiin istuntaa ja käsiä harjoitusravissa ja kevennetyssä ravissa. Huh hei!