Voi reikä, mimmonen päivä oli eilen.
Aamutöiden jälkeen kiisin vieään maitonäytteen vijelyyn. Samalla sovittiin, monelta lääkäri tulee. Sitten singahdin kauppaan, jääkaappi kaipasi valon seuraksi täytettä.
Ja sukkelasti kotiin. Pieni supernopea siivous Mökön suosiollisella avustuksella, kerkesin kumota kupposen kuumaa.

Kummipoika siskoineen ja äiteineen pyyhälsi ovesta. Juoruttiin, ryypättiin kahvia, komenneltiin lapsia, suunniteltiin nukkekotijuttuja jne. smiley

Meijerille pääjohtajan kanssa. Keräsin ostoslistan mukaan tavarata. Lisäksi sain tietyn summan edestä kerätä juustoja, kiitokseksi Valiolle  Saksassa kuvaamistani  parista sadasta kuvasta.( En siis pyytänyt niistä mitään palkaksi. Vain mainitsemaan kuvaajan, mikäli kuvia käytettäisiin. wink)

Meijeriltä tuhatta ja sataa peräkärrin kanssa kotiin ja navettaan. Eläinlääkäri oli tulossa. Sitä ennen ehdin kuitenkin ruokkia vasikat, laittaa maitohuoneen ja aseman, ajaa lehmät lypsypuolelle ja laittaa Alaskan kiinni.
Alaska ei tykännyt yhtään vetimiin koskemisesta. Arvaahan tuon. Lääkäri piikitti samantien kipulääkkeen ja antibiootin. Antoi kipupiikin seuraavaksi illaksi, antibioottia ja tuubeja vetimiin.

Jätin elukan karsinaan, päätin kierrättää sen aseman kautta myöhemmin lypsylle. Ei kiirettä, kun viimeiseksi lypsetään. Sitten menin siivoamaan parret ja laittelemaan paikat valmiiksi, kun kerta hommat kesken jäi.

Lypsyn jälkeen, lähdettiin pääjohtajan kanssa vielä kyläilemään kaksin. Illalla myöhään vasta oltiin kotona ja todella risaisen yön jälkeen taas aamulypsylle.