Pitkän jahkaamisen jälkeen, sain aikaiseksi lähteä siihen lähempään kaupunkiin seikkailemaan. Tänään oli hyvä tilaisuus, sillä Nalle teki taksvärkkiä kotona. Oli siis lapsenvahti heti aamusta.

Toinen syy lähteä oli joutsenet. Sain kuulla, että tapansa mukaan joutsenet olivat matkanvarrella levähtämässä pellolla ja ihan maantien varressa. Koskapa minä olen lintufani (siis en lintubongari) ja rakastan kuvata ja katsella noita komeita veivikauloja, starttasin Mersun matkaan.

Lauma oli niin suuri, ettei se mahtunut kameran etsimeen:

Niin, tässä siis vaan osa laumasta. Jos haluatte katsella lähemmin ja paremmin, löytyy loput julkaistut joutsenkuvat täältä.

Tässä vielä lähikuvassa pari komeaa yksilöä:

Linnut mekkaloivat toisilleen ja tepastelivat pellolla edestakaisin. Välillä ne sukivat itseään raivoisasti ja lekuttelivat siipiään, kuin jumpatakseen niitä.

                                     **************************************

Kaupungille päästyäni, menin ensin tokmannille. Sieltä muutamat vauvan vaatteet ostin halvennuksesta. Löysin myös mukavan näköisiä valokuvakehyksiä eurolla, neljät ostin. Teen rappukäytävästä galleriani. Laittelen sinne parhaita otoksiani esille (piiloon).

Pesuaineita yms. kodintavaraa lähti myös mukaan.

Tokmannilta ajoin ydinkeskustaan ja siellä menin tiimariin. Mulla oli kaksi halvennuskuponkia, jotka piti käyttää pois tässä kuussa. Pikkukaupungin tiimari on näet paremmin varustettu, kuin se suuremman cityn.

No hops, piti lähteä ajamaan takaisin sillä Mökö piti viedä omaan taksvärkkipaikkansa. Ja minnekäs muualle, kuin tallille. Toive oli mennä sinne iltapäiväksi ja sielläpä neiti nyt on. Toivottavasti teetättää töitä koko rahalla!