Tunne sitten viitsi poikia eilen iltatöillä. Sonnivasikka tuli. Oikein hyvä, toisaalta jos se olisi ollut lehmävasikka olisi Eira saanut kaverikseen Einen. Nauru Asiaan vihkiytyneet ymmärtävät yskän. HAH HAH HAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vasikka on puoliksi ay ja puoliksi charolais-rotuinen. Oikeen kivan näköinen. En muistanut ottaa aamulla kameraa mukaan, joten kuvaa myöhemmin.

Tunteelle on tulossa lääkäri. Kolme vedintä työntää puuroa, yhdestä veripuuroa. Otsan rypistys

Usvan ja Timantin lykkäsin karsinaan. Ne lypsetään viimeisen kerran perjantaiaamuna ja sen jälkeen umpimerkit koipiin ja umpipuolelle. Vikkelän lypsän takkiin viimeisen kerran huomenaamuna ja sen jälkeen vasta lauantaiaamuna ja sekin umpeen.

Täplän erilleen lypsettävän vetimen sain nyt umpeen ja Finksin erilleen lypsettävä vedin lypsetään viimeisen kerran perjantaiaamuna ja sit se vedin on ummessa. HALLELUJAA!

Pitää muistaa sanoa iltatyöläisille, että ottaavat Viinerin pois umpipuolelta tunnutukseeen lypsävien puolelle.

  Venluska kävi  riiviöimässä asemalla lypsyn jälkeen. Se sammutteli taas valoja ja yritti pölliä jalkamerkkejä. Vaati huomiota itselleen. Hymy Se työntää päänsä aseman portista sisälle ja tarkastelee huolella lypsäjien tekemisiä.