Finksi lervi oikein kunnolla asemalla tänään. Sillä on tapana heilua ja pudotella konetta, joten sen jalka on pakko panna kiinni lypsyn ajaksi. Nyt se kuitenkin viimeisen temppunsa teki! Riehui ja reuhasi ja putosi suoraa kyytiä mahalleen asemalle ja jalat levisi kumpikin eri suuntaan. Kone jäi tietenkin mahan alle!! Pakko oli laskea yksi elikko rivistä ulos ja avata takaportti. Sitten vaan ajamaan elikkoa ylös ja toivoa että se myöskin pääsisi ylös. Aikansa ähkittyään se nousi. Takajalkaan tuli nirhautuma, muuten ihan kunnossa.

Alkulypsyssä Öljy kärähti soluttamisesta. OT työnsi rutaletta. Lypsin terveet vetimet tankkiin ja siirsin sitten ensimmäiseksi. Rutalevetimen lypsin erilleen ensimmäisen paikan koneella ja sillä koneella ei sitten enää muita. Karsinaan ja lekuriahan sille sitten tilata taas piti.

Itä Maito voi mielestäni paremmin. Sekoitin ripulijauheen tuoreeseen maitoon, johon en laittanut happoa. Vasikka veti kaiken ja meni lisää kiskomaan hapanjuoma-automaatilta. Vasikka oli muutenkin ihanan virkeä. Sonnipojat taas eivät huolineet pullosta mitään. Liekö käyneet itsekseen hapanjuotolla tai vesinipalla... Kamera oli tarkoitus ottaa mukaan aamutöille, mutten muistanut. Jos sitten illalla muistaisi kuvat pojat.