Sade valui katkeamattomana virtana, kun peruutin autoa parkkiin tallin pihalle. Viskattiin kamat tallitupaan. Tytöt lähtivät kyselemään hommiensa perään. Mökölle naksahti Rikun karsina ja Talliystille Roin. Säkitin avuksi heiniä. Sitten sain hakea Ukon laitumelta. Ihana mussukka.Sadekin lakkasi sopivasti ennen tunnin alkua.

Tunnille saapuivat: Roi-Riku-Liepu-Viki ja Prinssi. Mökö Vikillä, Talliysti Roilla ja minä Prinssillä. En edes muista, milloin viimeksi olen Prinssillä mennyt.

Ympyröitä ja ympyrän leikkaamista molempiin suuntiin ravilla rupsuteltiin.

Laukkatehtävässä toisella pitkällä sivulla otettiin käyntiin, josta laukka heti nostettiin. Toisella pitkällä sivulla piti asettaa hevonen aina kyseessä olevaan suuntaan.

Eka laukkatehtävä meni nappiin. Toiseen suuntaan hepo nosti kaksi kertaa väärän laukan. Muuten ihan ok.

Prinssi ei ainoana jatkanut, joten lähdin taluttamaan sitä tallipihalle jalkojen huuhtelua varten. Juuri kohdalla joku käynnisti autonsa  ja Prinssi säikähti aivan sairaasti. Hyppäsi sivulle ja oli ottaa ritolat. Onneksi minulla oli luja ote ohjista. Puhelin ja silittelin Prinssiä rauhoittavasti. Mökö huuhteli kintut ja Talliysti riisui satulan. Minä vein hopotin karsinaansa ja riisuin suitset. Suljin karsinan oven ja kävin huutelemassa kuolaimet. Tai pidemminkin jynssäsin ne puhtaiksi, loput rapsuttelin kynsillä. Karseassa kunnossa, on se kumma kun ei viitsitä käytön jälkeen kunnolla puhdistaa. (Siis opehan ei putsi, vaan ratsastajat tai ainakin heidän pitäsi.)