Nimittäin sähköt taas tänä aamuna navetalla. Justiinsa oli ensimmäiset ammut tyhjennetty ja maidot laskettu pöntöistä kohti maitohuonetta. Ehdittiin taas, eikä se auttanut kuin ******* lähteä taas ylämäkeen sulakkeen vaihtoon. Hoh hoijaa...

Muuten lypsy sujui tavanomaisella rutiinilla. Finksi pääsi tankkiin ja molemmat juustomaidot lypsin välissä. Valion maidolla saa ruokittua kaikki kuusi pikku syöppöä vasikkalasta. Tuli sitä sen verta paljon. Ötökän maitoa ei siis tarvinnut säästää...

Rauhan ripsaisin kintusta kiinni, minimoidakseni sorkkavahingot kättäni kohtaan ja Rauhan sain tällä kertaa tankkiin. Hyvä, hyvä!

Oman puoleni tyhjäksi viimeisestä rivistä saatuani, avasin molemmat portit  ja lähdin siivoamaan sontakasat vetäen etupäästä lantakäytävälle. Kuinka ollakaan, perästäni sipsutteli Venluska. Se hiippaili perästäni aina lantakäytävälle asti. Anoppi vihjailikin, että Venlalla on ihan eri säännöt. Tottakai emännän omalla pikku lehmällä on omat etuoikeudet. Venluska meni suoraan parteen makaamaan. Siivosin parret ja avasin portit muidenkin tulla. Venluska makasi tietenkin parhaalla paikalla jo. 

Aamupala katkesi kuin ukkosen lyömänä. Vanhan navetan ilmastointihormin päällä istuskeli pöllö. Tein uuden maailman ennätyksen kameran haussa ja putken vaihdossa!!! Ja kerkesin parit kymmenet kuvatkin nappasta, ennen elukan häippäsemistä. Pöllön kuvat ovat Kameran Takana.