Että on ollut uuvuttava päivä. Aamun ja aamupäivän olen tehnyt rästiin jääneitä kotitöitä ja niitähän on riittänyt!! Pyykkivuori on ainakin hetkellisesti lannistettu. Paikat ojennettu, jääkaappi siivottu ja tiskivuorelle kiivetty -huipulle asti.

Heppu tuli koulusta ja me Nallen kanssa suunnittelimme siirtymistä autoon. Kävin ensin ruokkimassa voikkarin, sitten ajettiin kylälle. Kävin huojentamassa pankkitiliäni. Kaupalle asiamiespostiin hakemaan paketti. Ja napattiin Mökö koulusta ja Nallen koulukamu survottiin voikkarin kyytiin. Hän kun asuu kaupunkiin menomatkalla, vietiin melkein kotiinsa.

Auto ensin parkkiin ja nuoret menivät itse karvariinsa. Minä hoidin omat asiani toisaalla. Menin vain maksamaan, kun sain Nallelta tekstarin. Mökön harvennushakkuu oli vielä kesken.  Maksoin molempien päät   ja jätimme Mökön sinne. Nallen kanssa kävimme henkkamaukasta hakemassa kaksosille neljät sukkahousut. Saa taas muutamat viskellä mäkeen. Kävin myös kasvoputeliostoksilla, Nalle kieltäytyi astumasta siihen liikkeeseen (hih hih) ja odotti penkillä ostoskeskuksessa. Kävin sitten apteekissa ja Mökön harvennuskin oli loppunut. Vein nuoret uuteen burgeripaikkaan syömään, itse otin vain salaatin. Mammiloituamme, lähdettiin autolle ja sairaalaa kohti.

Jätettiin auto taas parkkitaloon ja nyt oli rattaat mukana. Rattaat jätettiin käytävälle vastapäätä huonetta, etteivät olisi edessä kelleen. Vatti parka halusi heti syliin. Hoitaja kertoi Vatin olleen oikea kiukkupussi. Ikävöinyt  ja itkenyt kokoajan. Ei ollut kelpuuttanut ketä tahansa hoitamaan. Lisäksi oli ollut kaikessa todella sisulla vastaan. Noro oli testillä varmistettu. Tippakanyyli otettiin pois ja puin Vatin. Sitten tehtiin lähtöä ja astuttiin käytävälle.

Rattaat oli hävinneet!!!! Katselin kaikkialta ja ne olivat kuin maa olisi niellyt. Menin takaisin huoneeseen ja sanoin hoitajalle rattaiden oudosta katoamisesta. Sitten niitä kuulkaa etsittiin, ainakin neljän hoitajan voimin. Lopulta ne löytyivät. Joku oli työntänyt ne osastonhoitajan huoneeseen. No, hyvä kun löytyivät.  Mutta kyllä olis voinu vähän katsoa.

Vatti istui rattaissa ikionnellisena. Mentiin autolle ja ajettiin pois.

Prismaan kauppa-asioille. Yllättävän nopeasti selvittiin täpötäydestä kaupasta. Ja kotiin.

Mökön paketin sisus. Uutta tukkaa näkyy ainakin takaa:

Napun uusi luxuspotta:

Napun piti sitä heti kokeilla monta kertaa ennen nukkumaanmenoa..