Saimpa kerrankin aikaiseksi pysähtyä kuvaamaan matkalla kaupunkiin nämä hevoset:

Yleensä niiden vartijana toimii samalla laitumella vuohi, mutta nyt sitä ei näkynyt.

Apteekkiin oli lähdettävä kesken pyhäpäivän, koska Misseltä löytyi matoja. Ja ne on hoidettava HETI! Ostin poikkeuksellisesti axiluria ja tabletinantopinsetit, yleensä ostan matolääkkeet eläinlääkäriltä suoraan. Toisille ostan kyllä lekurilta. Misse on kaikkein hyväluontoisin kissa ja sille jopa oli tabletit vaikea antaa. Vinkulle en yrittäisi vaikka millä uhattaisiin...

Yritettiin sitten ostaa viemisiä mummille abc-asemalta, mutta käännyttiin suosiolla ovelta jo pois. Aivan järkyttävät jonot kassoilla!  Kolme kassaa ja kaikki silti tukossa. Hulluksiko ihmiset ovat tulleet? Kaupat kiinni vain tänään ja ihmiset sekopäisinä. Eikö nykyihmiset enää osaa ostaa ruokaa varastoon?? Kyllähän kuivaruoka säilyy kaapeissa ja pakasteet pakastelokerossakin hivenen aikaa. Ei tartte tulla sanomaan, etten tiedä. On kokemusta kerrostaloasumisestakin ilman pakastinta. Ei kellään voi olla niin pieni asunto, ettei sinne kuivaruoka-aineita mahdu yhtään.

Lähdettiin sitten tyhjin käsin mummolle. Niin, matkassani oli Nappu ja Mökö.

Mummilla katseltiin vanhoja valokuvia. Koetan kuvata niistä ne kaikkein vanhimmat ja saatampa laittaa jokusen näytillekin.

Mummilta lähdettiin seitsemän jälkeen ja kierrettiin hakemassa pizzat kotiin viemisiksi. Kotona oli sitten suut messingillä.

             *********************************************************************

Ps: perjantaina muuten lähti meidän vehnät Pohojanmaalle leipäviljaksi.