Näytelypsy jatkui aamulla. Edam otettiin viimeiseen tyhjennykseen karsinasta. Laitoin siniset jalkamerkit ja sitten mammalan portit avautuivat. Mammalasta lehmän elämää opettelemaan saapuivat Helium ja Hiili. 

Helium hikusi asemalle heti ja jalkamerkit koipeen sujautin. Helium keskittyi lupsuttelemaan edessään lypsettävän Estradin lypsimiä ja letkuja. Hienosti ensikertalainen kuitenkin poistui asemalta.yes


Viimeiseen riviin otin toisen hiehon, Hiilen. Otin joo, tosiaankin. Väkisin piti runnoa elukka asemalle. Siihen tarvittiin elukka-apuvoimaa. Ammu, Anoppi ja Harppu työnsivät takaata ja anoppi paukutti perseeseen kolalla ja välillä piti hutkia edessä seisovat omille paikoilleen. Etenkään Valio ei osaa seistä asemalla. noangry Lopulta elukka saatiin paikoilleen. Sain koneet kolmeen viimeiseen elukkaan ja Hiilelle jalkamerkit. Nopea sai olla, sillä sorkkaa heilati herkkään. Ja taas tietoisku nillittäjille. Hiehot pitää kouluttaa tulemaan asemalle. Ja jalkamerkit täytyy saada jalkaan. Jalkamerkkejä lukemalla mm. lomittaja on perillä navetan tilanteesta. 

Ja Venla... Venlalla on TAAS takasessa polkema.angry Helkkariako se rouva oikeen hommaa. Ei rouva tykännyt kääreenlaitosta.