Se on taas lekurin paikka tänään ollut. Urut sai pelkkää kipulääkettä, mutta Ämmän pentele on nyt lääkkeellä. Toinen takanen tulee olemaan aivan kaput, toisesta ehkä saa vielä vetimen. Tunteen ilmoitin taivasautoon. Toivottavati lähtee pian, sillä maito on jo kiikun kaakun voiko panna tankkiin. Tässä ei nyt tulehtumista kaivata. Tunne oli tyhjä, satakertaa siemennetty ja lypsyn lopussa. Eipä jäänyt jälkeläistä siitäkään. ( Sillä Fifi meni autoon jo muutaman vuosi sitten.)

Utralle annettiin kipulääkettä, kun huomasin siltä katkenneen kannuksen jalasta. Jalka on tosi kipeä, eikä elukka syö. Pistettiin vielä karsinaan, niin saa olla rauhassa. Siipu on kuivetuskuurilla, lypsän sen vasta sunnuntaina. Aloha meni jo umpeen -Luojalle siitä kiitos- .

Aura ei jaksanut odotella lypsyä asemalla,  vaan heittäytyi iltatöillä pitkäkseen. Avasin portin, että sain sen ylös. Lehmä ajatteli että tämäpäs kävi nopeasti ja kuvitteli livistävänsä jo syömään. Mutta toisin kävi. Pistin elikon pakittamaan ja portti kiinni.