Aamutöiden jälkeen lähdin Nallen kanssa pankille, nostamaan rahaa hänen lukiokirjojaan varten. Sitten ajamaan kaupunkiin. Auto parkkiin ja kirjakauppaan. Keskitimme yhteen kauppaan oston ja saimme ihan mukavan alennuksen. Kassillinen kirjoja lähti mukaan. Päsee poika aloittamaan opiskelut eikä jää heti alkuunsa jälkeen, kun on jo kaikki kirjat plakkarissa. Siitä tiimariin vihkojen ostoa varten ja kynien ja kumien ja ja ja... Eli rahaa kyllä tänään paloi. Nallen kunniaksi on sanottava, että osan kirjoista hän maksoi itse.

Menimme viereiseen kauppaan ostamaan itsellemme jäätelöt. Jäätelöt nautimme hartaasti autossa istuen. Sitten kipaisimme vielä tokmannille. Sieltä tarttui mukaan Hatille ja Vatille halvat bodyt ja Nallelle Duudsonit t-paita.

Kotiin ja iltatöille. Mukaani vaadin pojat. Sillä kolakäsi on kaput. Tuli siihen eilen iltatöillä sellainen tälli, että vähän aikaa piti ihan itkeä tirauttaa. Ei muuten, mutta sattuu oleman se työkäsi. No, jatkoin kuitenkin ihan sisulla eilen loppuun asti. (Lue heavy:n voimalla.)

Aamulla harkitsin lääkäriin lähtöä, yöllä särki nimittäin ihan kohtalaisesti. Otin buranaa koneistoon, eiku menoksi taas. Buranan voimalla olen tässä sitten lypsänyt elukoita. Lääkäriin ei sitten mennyt. Lomittajaa viikonlopuksi kuitenkaan saa ja anopille EN soita. Saa pitää lomansa rauhassa. Hypin vaikka pikkusormella maanantaihin asti.