Junalautoja on saatavana perkion asemalta!!!

Lauantaina siirrettiin anopin kera pikkuhiehot pois kuivikekarsinasta. No ei kaikkia, mutta ainakin 8 tai 9. Siinä mietittiin, että mitenköhän moni töröttää pöydällä aamulla. Yksikään ei karannut. HK hölmötti parrella, kun ei uskaltanut laskeutua sieltä alas. Ilkeä lantakone vainosi lattialla. Anoppi hiehon alas työnsi, niin seuraavaksi se visusti sorkkapallilla seisoi tärisemässä, eikä uskaltanut edes syödä. Jos vaikka selän kääntäessä lantakone hyökkäsi.

Sunnuntaina hajosi mattoruokkija. Pellonpajan laatukoneesta laukesi taas vaijeri  (sadas kerta ) ja laakerit meni p****ksi. Tosi hauskaa sitä käsipeliä taas harrastaa.

Tänä aamuna maitohuoneen puoleisen kokoojapöntön letkusta oli mennyt jengat. Sillä letkun kelettä ei saanut auki ei sitten käsin eikä apuvälineillä. Ärräpäitä taas lensi.  Lopulta miesvoimat oli pakko kutsua apuun.

Aamulla sitten soitettiin Pellonpajan tehtaalle ja selvitettiin laakerin tiedot, että saataisin mahdollisimman pian ostettua prikulleen samanlainen. Ostettiin, kaupunkiin asti sitä piti hakemaan ajella. Ja purettiin entinen, jotta saataisiin korjattua. Ja paskan marjat!!! Pellonpajan tehtaiden maanantaikappale, se joka vastasi puhelimeen antoi VÄÄRÄN laakerin tiedon!

Lukemattomien kirosanojen jälkeen oli pantava vanhat osat paikalleen ja ajettava taas käsipelillä ape eteen. Siihen tuhrautuu kolmen ihmisen työpanos ja -aika. Jotta jos vaikka vahingossa joku Pellonpajan kätyri sattuisi täällä lukemaan, niin työntäkää koko tehtaanne osaamisinne sinne suolenmutkaan minne päivä ei ikinä paista, eikä tule koskaan paistamaankaan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

EI IKINÄ ENÄÄ YHTÄÄN AINOAA PELLONPAJAN VEHJETTÄ TULE MEIDÄN NAVETTAAN. Entisetkin kannettas justiinsa mettään, jos olisi varaa ostaa uudet koneet tilalle. Suomalaista laatua -ja paskanmarjat sanon minä! Se on sitten taas huomenna soitettava sinne tanan tehtaalle ja annettava mitä kuuluu ja käskee ja lähdettävä uudelleen ajamaan kaupunkiin sen helvetin laakerin ostoon.Kun se ei ole ihan tuossa kulman takana...