Eilen illalla laittelin valmiiksi tätä päivää varten tavarat.Pakkasin kaksosille vaihtovaatteet, vaipat, harsot, maitopullolliset, puhdistuspyyhkeet jne ja tein aamua varten kaksi vellipulloa jääkaappiin valmiiksi.

Aamulla kello herätti kymmentä vaille kuusi ja Bee heräsi heti kanssani. Aamutoimet hänelle ja lämmitetty velli naamariin. Itse vetäisin jogurtin verran omaan lärviin, herätin Aan ja sama hommelli. Sitten vaan pakkaamaan vauvat autoon.

Nalle sai pinnata päivän koulusta ja olla Napun vahtina kotona.

Ajettiin sairaalaan kaupunkiin. Vauvoilla oli lääkärille aika varttia vaille kahdeksan. Kun korvat oli todettu oiviksi, matkustimme hoitajan kanssa yhdeksänteen kerrokseen osastolle, hakemaan unettava lääke. Bee ottikin lääkkeen aika nätisti ja melko pian nukahtikin syliini. Aa:pa lääkkeen saatuaan vaan rallatteli iloisesti. Ei tietoakaan unesta. Me sitten isännän kanssa lähdettiin alakerroksen kahvilaan aamukahville ja hoitaja jäi nukuttamaan Aa:ta.

Hoitaja kävi sanomassa meille kahvilaan, että Bee on jo tutkimuksessa ja Aa:kin nukahti. Minä lähdin sitten polille ja jäin odottelemaan tyttöjen vaihtoa tutkimukseen. Aa:pa heräsikin ennen ja jouduttiin lähtemään uudelleen osastolle hakemaan lisää unta. Bee saatiin matkaan.  Uusin unin hoitaja vei Aa:n alakertaan. Minä jäin osastolle odottamaan Bee:n heräämistä. Taisin siinä itsekin ottaa istuiltani pienoiset ettonet. Hymy

Taisin nukkua tovin, sillä Aa tulikin jo takaisin. Tällä kertaa minun oli lähdettävä polille alalkertaan. Mennä kipsuttelin ne yhdeksän kerrosta rappusia. Lääkäri kertoi, että vauvojen kuulovasteet olivat normaalit. Vast´edes kuulotutkimukset ovat neuvolassa.

Selvä, ja eikun reippaana tyttönä rappusiin, ne yhdeksän kerrosta ylös. Seitsemännen kerroksen kohdalla reidet huusi jo hoosiannaa, mutta sisulla loppuun asti.

Bee oli herännyt, hoitaja oli kuivittanut ja antanut maidon. Aa koisaili nyt antautumuksella, että"nukutaan nyt kun nukkumaan tänne tultiin". Koko päivä hurahti. Kun lopulta neiti suvaitsi herätä, vaihdoin vaipan ja annoin maidon. Matkustin hissillä kuusi kerrosta alemmaksi. Synnyttäneiden osastolle morjestamaan ja keräämään rahnat pääsiäiskorteista. 

Hissiaulassa tuli jo isännyskin vastaan. Sitten vaan pukemaan vauvat ja autoon.

Kotia tultua kippasin nukahtaneet kaksoset sänkyihinsä ja otin evästä. Sitten suihkuun. Äsken ilmoitin Unescon autoon lähteväksi. Niin surullista kuin se onkin, oli Unesco taas luonut . Nyt ei enää voi enempää antaa armoa, yli vuoden on jo lypsänyt edellisestä vasikasta. Kaksi luontia. Otsan rypistys Kova paikka Mökölle. Unesco on hänen ykköslehmänsä.

Kohta lähden yläkoululle kylälle vanhempainiltaan. Tulevien seiskaluokkalaisten vanhemmille tarkoitettu ilta. Sitä ennen pitää ehtiä käydä kaupassa ja on kaksi pakettiakin tullut.