Tunnilla hopostelivat Riku-Bandit-Roy-Viki-Prinssi ja Spirit. Mökö oli katselulinjalla ja minä menin Bandit:lla.  Sitä ei kukaan taas tuntunut haluavan.

Ensin vain ravailtiin. Spirit säikkyi jotain ja hermoheikkona Bandit perässä. Menon sain pysähtymään alkuunsa. Sitten ravattiin suorakaidetta pareina. Pitkällä sivulla taivutettiin heppaa ulos.

Laukka otettiin ensin kahden erissä ja toiseen suuntaan kolmen erässä. Tietä pitkin meni vähän väliä ravuri ees taas. Hepat vilkuilivat hermostuneesti tielle ja Bandit oli kuin ruutitynnyri.

Toisessa tehtävässä tultiin uraa myöten ravilla. Ennen kulmaa otettiin käyntiin ja kulma ratsastettiin käynnissä, sitten väistettiin pohjettta muutama askel  jonka jälkeen suoraan ja heti laukka. Eka kerta meni aivan penkin alle. Toisella olin parempi.

Toiseen suuntaan sama väistätys ja laukka. Tämä sujui mallikkaasti ekalla kerralla. Toisella kerralla meni aivan satulan alle ja otin uusiksi. Uusinta tuotti tulosta ja se meni oikein. Nostin laukan ja sillon lähettiin!! Mentiin kuulkaa LUJAA päähän asti, jolloin sain hepan pysähtymään. Siinä vielä hetken hulluili ja sitten rauhoittui, kun taputtelin sitä kaulalle ja puhelin rauhallisella äänellä.

Ainakin vauhtia ja vaarallisia tilanteita riitti.  Ei mulle mitään kammoja jääny. Mulla on sellainen asenne, että jos putoo niin sittempä putoo.